Hermans Hårfärger

 

Hårfärg Hermans Amazing

Alla Veganers favoritfärg. Rosa, lila, blå, röd, grön, turkos, gul och grå hårfärg. Hermans har de flesta och några till. Hårfärgerna fungerar bäst på blekt eller ljust hår.

Designad i Finland

Hermans professional är designad I Finland och är det senaste bidraget till vår växande hårfärgsfamilj.

Hermans hårfärger är 100% veganska och är inte testade på djur. Etik och kvalite är Hermans slagord och de lyssnar alltid på kundernas önskemål och stilar. Deras fabrik ligger I Nederländerna. Hermans utvecklar sina produkter hela tiden för att alltid ha bästa kvaliten.

Deras mål är att ha en professionel hårfärg med hög kvalite som kan användas av både hårfrisörer och kunder.

Hermans Amazing om sig själva

Herman's Professional är designad i Finland. Vi ville skapa vår egen serie fantastiska direkta hårfärger som är 100% vegan och inte testade på djur. Etik och kvalitet är våra viktigaste nyckelord och vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål och stilar. Vår fabrik ligger i Nederländerna. Vi utvecklar våra produkter hela tiden för att få bästa kvalitet. Vårt mål är att ha en professionell hårprodukt som också kan användas av frisörer och konsumentkunder.

Just nu har vi 35 färger och en toner. Vi har nya färger som kommer in i jämn takt så håll dig uppdaterad för nya grymma färger! Om du har några önskemål om nya färger, är du välkommen att mejla oss på [email protected]

Vårt team handlar om positivitet och att uttrycka oss med färger. Vi är systerföretaget för Cybershop som skapade hela konceptet med Herman's Professional.

Butik i Stockholm

Alla Hermans hårfärger finns även att köpa i vår butik på Gamla Brogatan i Stockholm.

Hermans egna instruktioner och tips
Säkerhet!

Innan du färgar är det väldigt viktigt att du testar om vår färg passar dig. Gör ett känslighetstest innan du använder färgerna! Rengör ett litet hudområde för testning. Det bästa området att göra är på insidan av armen eller bakom öronen, eftersom dessa områden är relativt diskreta. Pressa en liten droppe färg på det rengjorda området och låt det ligga kvar på huden så länge som möjligt - vi rekommenderar 48 timmar! Allergier är mycket sällsynta, men om du märker några onormala reaktioner som klåda, rodnad eller svullnad i eller runt testområdet, ANVÄND INTE PRODUKTEN!

Kom ihåg att ingredienserna är olika i alla nyanser av våra färger! Gör ett känslighetstest före varje önskad färg.

Hur får man det perfekta resultatet?

För att undvika oönskade 'överraskningar', se till att du tar dig tid till ett strängtest innan du färgar håret. Det tar inte lång tid och säkerställer att du har valt den ljusaste färgen.
Tvätta håret innan du testar. Använd inte balsam. Ditt hår kan vara torrt eller handdukstorrt innan du testar det. Välj en dold hårdel att arbeta med. Applicera sedan 1 matsked färgämne på provet. Låt färgämnet suga in i cirka 30 minuter innan du sköljer provet ordentligt för att avslöja din nya färg.
Observera att ditt hår kan ha olika nyanser och färgen ser annorlunda ut i mörkare eller ljusare delar.

Hur får jag färgen att hålla sig bättre?

Innan färgning rekommenderar vi att du alltid blekar håret för att garantera bästa resultat. Blekning av håret kommer att göra basfärgen ljusare så att färgtonen blir ljus. Behandlingen öppnar också hårets struktur så att hårfärgen kan absorberas i håret.
Basen ska vara så ljus som möjligt så att färgen blir stark. Hur mörkt ditt hår är kommer att påverka resultatet av färgen. Du kan behöva flera blekningar innan håret är tillräckligt ljust. Vi föreslår att du bleker håret flera gånger istället för att bleka en gång och under en längre period. På detta sätt undviker du hårskador eller brännskador.
Du bör alltid hålla minst två veckor mellan varje blekning.
Vi föreslår att ditt hår blir blekt även om det är naturligt blont. Färgen absorberas inte direkt om hårstrukturen inte är öppen. Med blont eller ljust hår kan du sänka blekningstiden till ett minimum.
Vi föreslår att du använder vårt Herman's Amazing Bleach Kit. Läs anvisningarna för användning av blekningssats här!
Gör ett känslighetstest också med blekningssats!

Blekning gör ditt hår torrt! Om ditt hår är i dålig form ska du inte bleka det. Hårfärgen är balsambaserad så att det inte skadar håret. Ändå föreslår vi att du använder balsam när du tvättar bort färgen. Blanda inte färg och balsam vid första färgningstiden eller om du vill behålla en mörk färg. Balsam gynnar hårfärgens nyans.

Hur kan jag undvika att använda blekmedel?

Om du inte vill eller inte kan använda blekningssatsen finns det några andra sätt att öppna hårstrukturen och få färgen att fästa i håret. Tänk på att inget av följande sätt är lika kraftfullt som blekning.
Blektvätt är ett mer skonsamt sätt att göra ditt hår ljusare än faktisk blekning. I blektvätt blandar du blekmedel, väteperoxid, varmt vatten och schampo tillsammans. Detta ljusar inte upp ditt hår så mycket, men öppnar hårstrukturen så att hårfärgen kan fästa i håret. Efter detta kommer den önskade färgen inte vara lika ljus och färgen kan fortfarande vara anmärkningsvärt mörkare än vad den skulle vara efter vanlig blekning.
Deep Cleansing Shampoo ljusar inte upp håret alls utan rengör håret på djupet och öppnar hårstrukturen så att färgen kan fästas bättre. Behandlingar med djuprengörande schampo förbättrar resultatet av färgning om det används regelbundet före den faktiska hårfärgningen. Efter detta kommer den önskade färgen inte vara lika ljus och färgen kan vara ännu anmärkningsvärt mörkare eller ljusare än vad den skulle vara efter faktisk blekning.
Bakpulver är också ett sätt att öppna hårets struktur. Detta gör inte ditt hår ljusare! Tvätta håret med normalt schampo först. Använd inte balsam. Tvätta sedan håret igen med bakpulver: Blanda bakpulver med en liten mängd vatten till en pasta. Sprid det över ditt hår. (Om du bara färgar delar av ditt hår kan du bara sprida dig till dessa delar.) Låt det påverka cirka 10 minuter. Tvätta sedan av det, men använd inte balsam. Torka håret med hårtork. Den heta luften hjälper också till att öppna hårets struktur. Då kan du färga håret.
C-vitamin är också ett sätt att lätta håret och öppna strukturen. Detta ljusar inte naturligt blont hår. Det bleknar bara ut de gamla pigmenten från ditt hår som är från tidigare färger. I naturligt hår öppnas strukturen. Blanda C-vitamin, brustablett går bra, som du får från ett apotek med vatten och schampo. Tillsätt vatten försiktigt så att det inte blir för rinnande. Sprid jämnt i håret. Effekttiden kan förändras beroende på hur mycket du behöver för att ta ur den tidigare färgen. Från 10 minuter till 60 minuter. Tvätta bort, men använd inte balsam om du vill färga håret direkt. Du kan lägga i färgen på torrt eller handdukstorrt hår.

Dessa knep gör ditt hår fortfarande torrt! Om ditt hår är i dålig form, försök inte dessa. Hårfärgen är balsambaserad så att det inte skadar håret. Ändå föreslår vi att du använder balsam när du tvättar bort färgen. Blanda inte färg och balsam vid första färgningstiden eller om du vill behålla en mörk färg. Balsam gynnar hårfärgens nyans.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen