Om Blue Fox

Historia

Blue Fox öppnade 1 december 1987 på Fridhemsgatan, i en liten lokal (36kvm), en bakgata på Kungholmen i Stockholm. Då sålde vi importerade kläder som vi designat själva och tillverkat på Bali i Indonesien. Innan dess hade vi rest mycket i asien i flera år och varje gång vi åkte hem fyllde vi väskorna med kläder och smycken som vi sålde för att finansiera nästa resa. Det var då tanken att öppna en butik väcktes. Alla våra kompisar var hårdrockare, sleazerockers, gothare eller punkare. På 80 talet fanns det inget större urval av alternativa rockkläder att hitta i Stockholm så det var inga problem att bli av med varor vi tagit med hem. Men första åren med butik var tuffa då vi fick ha jobb på sidan av för att klara det ekonomiskt. Vi hade även ett inbrott i vårt lager och blev av med hela lagret. Där låg vi fram till 1991 då vi flyttade till nya lokaler nere på Sergels torg. Där började vi sälja band merch, nitgrejer och färdiga produkter. Under den tiden reste vi mycket till London och inspirerades av butikerna på legendariska Camden och Kensington market (RIP). 1997 bar det av till nuvarande lokalerna på Gamla Brogatan 27 och där har vi befunnit oss ända sedan dess. 

En del av den alternativa kulturen

Vi på Blue Fox tror på att vara en del av kulturen - vi har kläderna, attityden och musiken varmt om hjärtat. Vi älskar att gå på konserter och att åka på festivaler.

Vi har alltid velat erbjuda våra kunder det alternativa modet och tillsammans med alla metalheads, hårdrockare, punkare, gothare, emos, rockabillys med flera alternativa människor har vi under alla år formats till det Blue Fox är idag. 

Rockkläder i massor

Vad du än letar efter när det gäller gäller rockkläder så har vi alltid någonting för dig. Vi har det mesta från topp till tå. Allt från skor, byxor, tröjor, toppar, skjortor, hoodies till t-shirts, kjolar, klänningar, jackor och rockar. Allt andas rocknroll.

Stort utbud av bandmerch

Vi kan idag erbjuda ett stort utbud av alternativt mode. Vi har stort sortiment av bandmerch inkluderat många av de stora banden inom hårdrock, heavy metal, deathmetal, rock, punk, hardcore, alternativ rock, glam mm.  

Massor av Nitar

Vårt sortiment är fullproppat med nitgrejer, nitbälten, nitarmband, nithalsband, lösa nitar, chokers mm. Både i silver och i massa andra färger.

Alla är Välkomna

Tack alla sköna människor som vågar vara annorlunda och vågar sticka ut. Hos oss är alla välkomna, även om du är annorlunda, speciellt om du är annorlunda. :)

Rockstjärnor

Var är det störst chans att träffa på en rockstjärna? Hos Blue Fox så klart. Ofta när de utländska rockbanden giggar i storstan är de hos oss för att köpa något de behöver till kvällens spelning.

Gör som Kiss, Alice Cooper, Hammerfall, Watain, Slayer, The Haunted och många andra artister - besök oss redan idag!

Butiksadress:

Gamla Brogatan 27 (klicka här för karta)

111 20 Stockholm

Tfn: 08 714 00 69       

Öppettider:

Månd-fre 11-18.30 

Lörd 11-17

Sön 12-16

Postorderadress: 

Gamla Brogatan 27

111 20 Stockholm

Tfn: 08 714 00 69       

Mail: [email protected]

Rockfest

Vi har allt du behöver för hårdrocksfesten! Ska du gå på temafest, maskerad eller företagsfest med rock, hårdrock eller punktema så har du kommit rätt.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen