Nitbälten

 

Nitbälten

Nitbälten i alla dess former. Vi har sålt nitbälten sedan vi öppnade butiken för över 30 år sedan så vet vet vad vi pratar om. Vi har både bälten i äkta skinn och i fakeskinn. Alla i mycket bra kvalité. 

Stort Sortiment

Vi har Sveriges största sortiment av nitbälten. De olika bredderna är:

  • 1-radiga 
  • 2-radiga
  • 3-radiga
  • 4-radiga

Med bla pyramidnitar, konnitar och skruvnitar. Vi har även Bondagebälten med ringar och kedjor. Med eller utan kedjor. Alla bälten är äkta läder.

Hårdrock Punk Goth Emo

Alla våra kunder, hårdrockare, punkare, emos, rockabillys och andra alternativa människor är alla överens om att vi har grymt sortimentet och mycket bra kvalité på våra nitbälten.

Rockfest Temafest

Är det så att du ska gå på fest med temat rock eller hårdrock är dessa rockbältet den perfekta accessoaren att bära. Vill du ha hjälp med din utstyrsel inför festen så ring, maila eller besök oss i butiken så hjälper vi jättegärna till.

Butik i Stockholm

Gillar du nitbälten så har du kommit rätt. Vill du prova så finns alla bälten och några till även i vår butik på Gamla Brogatan 27 i Stockholm.

Kuriosa om bälten 

Ett bälte är ett flexibelt band eller rem, vanligtvis gjord av läder eller tungt tyg och bärs runt midjan eller ovanför höfterna, som vanligtvis har mindre omkrets än höfterna under. Bälten används för att säkra eller hålla upp kläder, som byxor eller andra klädesplagg, på ett sätt som liknar hängslen och strumpeband. Vissa byxor kommer med bältesöglor runt midjan, som bältet går igenom. Nitbälten kan ha många användningsområden, men de används ofta som modeaccessoar, med många färger, stilar och finish. I många subkulturer som tex heavy metall, metall, death metal, hårdrock, goth, punk, emo och punk bärs patronbälten och nitbälten. Påsar för att bära föremål som myntpungar och hölster har fästs på bälten i stället för fickor.

Bälten är ofta säkrade med någon typ av metallspänne, som varierar från enkla färger till detaljerat dekorerade bälteplattor med präglade eller basrelief-bilder eller mångfärgade logotyper. Medan bälten kan justeras för att passa omkretsen av en persons midja, säljs bälten i olika längder på grund av variationen i midjestorlekarna. Nitbälten är vanligtvis utformade för herr- eller kvinnamode, även om vissa avslappnade bälten är unisex. På grund av bältesöglarnas storleksbegränsningar kan alla bälten som är utformade för användning med bältesöglor inte vara för breda. För bälten som är utformade för att bäras över en klänning kan dock bälten vara bredare, med några breda bälten som kallas "midjecinchers" överlappar korsetter i sitt utseende och i sin funktion.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen