HÅRFÄRG

Här under kan du välja hur du vill se hårfärgerna, antingen via märke eller färgnyans.

Hårfärg och Toning

Sveriges Största sortiment av extrema hårfärger.

  • Directions
  • Manic Panic
  • Hermans
  • Stargazer

Köp din färgstarka och alternativa hårfärg från Directions, Manic Panic, Hermans och Stargazer hos oss på Blue Fox. Vi har alla extrema färger du kan tänka dig i vårt stora sortiment så som lila, rosa, blå, röd, grön, turkos, gul och grå hårfärg. Hårfärg som verkligen sticker ut.

Ge ditt hår en explosion av färg med vårt sortiment av extrema hårfärger från några av de mest kända märkena på marknaden. Vårt sortiment inkluderar Directions, Manic Panic, Hermans och Stargazer, så du kan vara säker på att du hittar den perfekta nyansen för dig.

Directions erbjuder ett stort utbud av intensiva och livfulla färger som garanterat kommer att göra ditt hår till en fantastisk blickfång. Manic Panic är kända för sina vibrerande nyanser och veganformulering, vilket gör det till ett bra val för alla som vill ha en hälsosammare alternativ för hårfärgning.

Hermans hårfärger är också veganska och cruelty-free, och är kända för sina fantastiska pastellnyanser. Deras färger är också enkla att applicera och ger ett jämnt resultat. Stargazer erbjuder också en rad ljusa och djärva färger, med en hållbar formula som håller länge.

Våra extrema hårfärger ger dig möjlighet att uttrycka dig på ett unikt sätt. Oavsett om du vill ha en fullständig hårfärgning eller bara accentuera vissa delar av ditt hår, så kommer våra färger att ge dig den effekt du söker.

Så om du vill ha ett hår som sticker ut från mängden, så kolla in vårt sortiment av extrema hårfärger från Directions, Manic Panic, Hermans och Stargazer idag. Våra färger ger dig möjlighet att uttrycka din kreativitet och individualitet på ett sätt som passar dig bäst.

Veganska Ej Testade På Djur

Alla färger från våra märken Directions, Stargazer, Manic Panic och Hermans är 100% veganska och ej testade på djur. Med våra hårfärger får du den unika och coola looken som du eftersträvar.

Kontakta Oss

Är det något du undrar över så kontakta oss? Ring vår kundtjänst på 08 714 00 69 eller maila på [email protected]!

Butik i Stockholm

Alla hårfärgerna finns även att köpa på vår butik i Stockholm, Gamla Brogatan 27 i City.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen