Hårdrocksfest Temafest

Hårdrocksfest - temafest

Vi har allt du behöver för hårdrocksfesten!

Ska du gå på temafest, maskerad eller företagsfest med rock, hårdrock eller punktema så har du kommit rätt.

Alternativa kläder, skor och accessoarer

Här säljs Stockholms störta utbud av alternativa kläder, smycken, skor och accessoarer.

Vi har t-shirts, byxor, jackor, hoodies, toppar, klänningar och mycket mer. Några av våra populära accessoarer är dödskalleringar, sjalar, lösa nitar, hängslen, strumpbyxor, och patches för att nämna några. Här hittar du våra accessoarer.

Nitar

Vi har ett stort utbud av nitaccessoarer. Nitbälten, nitarmband, nithalsband, bootstraps och halsband med nitar, lösa nitar mm.

Bandmerch

Vi har ett gigantiskt sortiment av bandmerch med massor av hårdrock, metal och rockband. Band t-shirts, bandhoodies, backpatches, patches och affischer i mängder. Kom in i butiken och titta.

Hårfärger

Vi har Sveriges största utbud av färgglada och galna hårfärger från Directions, Manic Panic, Stargazer och Hermans. Här är en länk till dem.

Kiltar

Stort utbud av kiltar hittar du hos oss. I massa olika design och färger. Både i små och stora storlekar. Från 30 tum ända upp till 46 tum. Här hittar du dem.

Hos oss är alla Välkomna. Det är enkelt att besöka oss. Vi har funnits i över 30 år och är numera en institution för alla stockholmare. Närmsta tunnelbanestation är T-centralen eller Hötorget. (klicka här för karta)

Kundkrets

I vår kundkrets finns många alternativa människor, hårdrockare, punkare, gothare, emos, rockabillys mfl. Men vi har också många människor som köper kläder och accessoarer för uppträdanden på scen och till fest. Helt enkelt de som söker något eget och speciellt.

Temafest

Vi har allt du behöver för att klä upp dig inför temafesten, hårdrocksfesten, punkfesten, maskeraden eller rockfesten. Kläder, skor, hårfärg och accessoarer.

Välkomna!

Bläddra i menyn ovanför, där hittar du bl.a. nitarmband, nitbälten, bandtröjor, strumpbyxor med fräcka mönster, tighta jeans, smink och mycket mer!

 

Festarrangör? Hör av dig för en offert vid större beställningar

Telefonnummer: 08-714 00 69

Mail: [email protected]

Produkten har blivit tillagd i varukorgen