KILLSTAR Snygga Rock och Gothkläder

 

Killstar


Etablerat 2010 - Mode & livsstilsvarumärke med en twist av mörkret, som kanaliserar emotionell kraft och rå energi in i varje tråd.

 

Snygg Design


Grymt snyggt designade kollektioner med rockkläder och rockaccessoarer som har mycket ockulta inslag och mycket nytänkande i sin design. Killstars varor är mycket populära bland alla typer av alternativa människor. Alla deras kläder har en härlig passform och är av bra kvalite. Gothare, hårdrockare, metalheads, rockers, emos, punkare och många fler är alla stilar som Killstars kläder passar till. Alternativa kläder när de är som bäst.

 

Kläder


Killstar gör många olika kategorier av kläder. Underbara klänningar i gothic och rockstil, toppar och linnen som andas rocknroll, grymma hoodies med tryck och stora huvor, snygga långa kappor och jackor. Jeans och tights som är to die for. Balla T-shirts, både kortärmat och långärmat, med stora kaxiga tryck på. Mycket stickade tröjor, både elegantare stil och mer grunge/punk trashiga. Korta och långa kjolar i alla möjliga material och designs. We love it!

 

Accessoarer

Killstar har massor av coola och fina accessoarer. Fantastiska rockväskor med mycket snygga detaljer så som nitar, kedjor, pentagram, fransar, döskallar mm. Coola bälten med nitar, pentagram och kedjor. Läckra smycken. Fina strumpor och knästrumpor som verkligen sticker ut med döskallar, pentagram och andra symboler.

 

Material

Material som används i Killstars kläder:

  • bomull
  • nylon
  • rayon
  • elastan
  • sammet
  • polyester
  • lack 
  • PU läder

 

Olika Teman

Återkommande teman är framför allt pentagram och månar men också döskallar, knotor och nitar. Killstar designar också mycket kläder och accessoarer i fakeskinn istället för skinn. Bra tycker vi. 

Killstar själva uttrycker det så här: ”Total Trash Occult Couture”. 

Blue Fox utökar hela tiden sitt sortiment av Killstar och tar in nya kollektioner vår, sommar, höst och vinter. Både i butiken i Stockholm och på hemsidan för försäljning över hela Sverige. så håll utkik på hemsidan, Insta och Facebook. Blue Fox har alltid nya varor på ingång :)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen