Patron brons

23 kr
Available
Not available
Only a few left (32 items)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Patroner Lösa Brons

Behöver du förlänga ditt patronbälte finns det lösa patroner i brons med kula att köpa här. Orginalbältet är ca 97 cm långt sen bestämmer du själv om du vill ha bältet tajt i midjan eller hängades lite snett på höften. Mät och fyll på med patroner om det behövs. Eller varför inte göra ett armband av patroner? Borra hål i och ha som halsband? Var kreativ.

THIS PRODUKT IS NOT SOLD TO OTHER COUTRIES THEN SWEDEN BECAUSE OF CUSTOMS AND SAFETY RULES.

Storlek?

Här finns lösa patroner om man behöver förlänga bältet. Vill man ha ett kortare bälte är det bara att ta bort x antal stycken patroner för att få önskad längd. Orginalbältet är ca 97 cm långt och innehåller 65 kulor. När du vill förlänga bältet kan du räkna ca 1,5 cm per kula. Tex om du har 103 cm runt midjan så vill du förlänga med 6 cm. 6 cm delat med 1,5 cm blir då 4 extra kulor. Vill du ha det lite mera hängande får du lägga till ytterligare patroner.

Höjden på patronerna är ca 7 cm på dem med kulor och ca 5 cm på dem utan kula.

Instruktioner hur man öppnar och stänger

Hur öppnar och stänger man ett patronbälte? Det är lite hårt och klurigt i början men efter ett tag går det enklare. Det finns flera sätt som vi berättar om längre ned på denna sida. 

Börja med att markera en kula, förslagsvis med en tuschpenna någonstans där du tycker det passar. Detta är för att det då blir lättare om du öppnar och stänger vid samma kula varje gång. Det är trögt i början. Här redovisar vi tre olika sätt att göra det på.

  1. Håll vid kulan du markerat med ena handen och i kulan brevid med andra handen och vrid åt varsitt håll så kulfästet lossnar från kulan. Ja man får ta i en ordentligt. När man ska stänga bältet trycker man kulfästet mot kulan tills den fastnar. Här får man ta i ännu mer. Om man gör detta på samma ställe hela tiden blir det lättare och lättare för varje gång.
  2. Tryck ut kulan som du markerat, uppifrån och ned så den lossnar från kulfästet. Också trögt i början men blir lättare efter ett tag om man gör det vid samma kula varje gång. Trä bältet runt dig och sätt i kulan i kulfästet igen. 
  3. Kliv i bältet, som man gör i ett par shorts eller en kjol.

Vi ska försöka lägga upp en instruktionsfilm hur man gör men än så länge får ni hålla tillgodo med dessa instruktioner. Har ni frågor så var inte blyga. Ring eller maila oss. Vi lovar att hjälpa till så gott vi kan. T. 08-7140069 Mail [email protected].

Tips

Många vill ha bältet lite hängande på sidan. För att inte tappa bältet kan man stoppa en kulspets i en ficka.

Riktiga kulor?

Många undrar om det är riktiga kulor. Ja det är riktiga kulor med den skillnaden att det saknas krut och tändhatt. Så de är inte farliga på något sätt.

Butik i Stockholm

Alla lösa patroner med kula i brons och silver finns också att köpa i vår butik på Gamla Brogatan 27 i Stockholm.

Länkar till våra övriga lösa patron:

Lösa patroner brons utan kula

Lösa patroner silver med kula

Lösa patroner silver utan kula
Item ID:
PBB2LÖS

Andra köpte även

The product has been added to your cart