Frågor och svar

 

F: Var skapar jag ett konto så att jag kan handla?

S: Du behöver inget konto för att börja handla, om du inte har ett skapar du ett i samband med att du slutför ditt köp

 

F: Jag har fått hem en produkt från webshoppen/butiken men skulle vilja ha en annan storlek, hur gör jag?

S: Har du handlat från webshoppen skicka då tillbaka produkten till oss (i oanvänt skick), skicka med följesedeln du fick med och skriv på den vilken storlek du vill byta till. Vanligtvis skickas din nya produkt så fort vi fått in din retur. Är den dock slut i den storleken du vill byta till sätts du på väntelista och din nya produkt skickas så fort den kommer in. Har du några frågor kan du ringa till kundtjänst på 08-714 00 69, eller maila oss på [email protected]

Har du handlat i butiken har du en veckas bytesrätt, du kan välja om du vill byta till en annan storlek eller få värdet till godo.

 

F: Jag har fått hem en produkt från webshoppen men skulle vilja returnera den, hur gör jag?

S: Skicka tillbaka produkten till oss och skicka med följesedeln du fick med, skriv på den att du vill returnera produkten eller om du vill byta varan. Har du beställt mot postförskott måste du även skriva med dina bankuppgifter (bankens namn, clearingnr samt kontonr) så vi kan göra en återbetalning. Har du betalt med kort gör vi en återbetalning till kortet. Du återbetalas för produkten inom en vecka att den kommit tillbaka till oss, men sålänge du fått den produkt du beställt står du själv för frakten tillbaka till Blue Fox. OBS! Butiken på G:a Brogatan i Stockholm har INTE öppet köp utan bytesrätt i en vecka.

 

F: Jag har beställt varor men de har inte kommit än! Har ni glömt mig?

S: I undantagsfall är det så att vi inte har en av de varor du beställt i lager för tillfället och då kan din beställning dra ut lite på tiden. Vi försöker då höra av oss till dig så snart vi kan. Är det så att du misstänker att du kan ha missat en avisering eller tror att något annat kan ha gått fel så hör av dig till oss så brukar det gå att lösa. Kundtjänst tel: 08-714 00 69, e-mail: [email protected].

The product has been added to your cart